PHOTOGRAPHY

PHOTOGRAPHY

Despre fotografia erotica/boudoir

Fiind un specialist im cromatica si marketing publicitar pot sa te sfatuiesc asupra culorilor si aranjametelor decorative.De multe ori am vazut aceleasi poze anoste si plictisitoare de gen erotic care nu numai ca plictiseau privitorul,dar nici nu atrageau atentia intr-un mod deosebit.Cromatica este fundamentala intr-o fotografie ,nu degeaba marile corporatii folosesc persoane specializate si consilieri de marketing pentru a avea un succesul asigurat .

Fotografia Boudoir este un cadru intim pentru a crea imagini clasice care pot fi moi, romantice, sexy, senzuale sau chiar obraznice. Obiectivul cel mai important al unui fotograf boudoir este să vă surprindă în plin farmec prin călăuzirea pozițiilor care vă complimentează tipul de corp. Uneori, într-un studio, în locul tău sau într-o cameră de hotel fotografia boudoir trebuie facuta de un artist nu de un simplu fotograf .De obicei, este mai sugestivă decât explicită în abordarea nudității și sexualității, prezintă subiecte care nu modelează în mod regulat și produce imagini care nu sunt destinate să fie văzute de o audiență largă, ci mai degrabă să rămână sub controlul subiectului.

Motivul tău pentru fotografia de tip boudoir poate număra multe.Acest lucru ar putea fi un cadou minunat de nuntă de la mireasă la mirele ei – sau împreună ca un memoir perfect. Doar să te distrezi! În fiecare zi pentru a te simți ca un super-model în fața unei camere. De ce nu încercați o dată ca o surpriză pe tine însuți sau pe iubitul tău! Pentru femei mature sau tinere ,pentru a spori încrederea in sine sau pentru un book erotic sau pentru a te angaja la o revista.După ce ai văzut atât de multe modele “perfecte” în mass-media cu o mulțime de aplicații foto-magazin, nu te mai simti sexy? Este doar photoshop ,nimeni nu este perfect ,este doar marketing!

În acest moment, fotografia Boudoir vă va ajuta să descoperiți seducția secretă în voi.Uneori, o femeie vrea să-si surprindă frumusețea pentru totdeauna. Timpul este din păcate puțin crud. Deci, de ce să nu păstrați cel mai bun look pentru voi sau pentru următoarea generație? Fotografia Boudoir va fi una dintre cele mai dragi posesiuni ale tale. Nu în ultimul rând, pentru a face căsnicia ta mai colorată! Mai ales pentru o aniversare, zi de naștere sau pentru un alt motiv numai de tine stiut !

Ana Stan Photography