PHOTOGRAPHY

PHOTOGRAPHY

Artista si fotograf profesionist. Bine ați venit în colțul meu pasiunii mele!

Despre mine:numele meu este Ana! Avand un background solid în arta, design si marketing publicitar, aceasta pasiune m-a mutat în spatele obiectivului transformându-ma intr-o profesionista cu normă întreagă, proiectand in imagini viziunea mea fotografica.

Aceasta permisivitate in creere mi-a devenit rapid o pasiune, profund interesată sa creez momente , sa surprind grimase, emoții și sa povestesc poveștile .

Descopăr, învăț și ma inspir in tot ceea ce ma înconjoară, experimentez și îmi dezvolt creativitatea la fiecare ședința foto. Nu voi înceta niciodată să învăț, și îmi place deosebit de mult sa experimentez.

Principala mea concurenta sunt eu și sunt incantata când descopăr ca nici o ședința foto a mea nu seamănă cu cealaltă și ma inspir pentru următoarele.

Detest fotografiile previzibile și plictisitoare, încerc să stau departe de fotografia obișnuită si sa descoperar lucruri noi, tehnici noi, motivații noi, recuzită și oameni interesanți.

Întotdeauna încerc să evit portretul simplu. Îmi place să pictez cu lumină, să găsesc inspirația în tot ceea ce văd pentru a capta amintiri, pentru a spune o poveste și pentru a face imagini nesfârșite cu o atingere Nu sunt un simplu fotograf, sunt un artist care își iubește absolut pasiunea pentru fotografie și tot ce vine cu ea.

Am lucrat cu diferite tipuri de clienți, adulți, copii, copii, de asemenea, diferite tipuri de rasă și stil de fotografie diferit, mai ales capturi profesionale, portofoliu de modelare, portret de familie dar si fotografie boudoir cu tenta erotica.

Toată lumea este mai mult decât binevenită în studioul meu. Îmi place să tratez fiecare client ca și cum ar fi fost prietenul meu.Sunt dispusa să călătoresc oriunde cu cheltuieli plătite.

Vă rog să luați câteva momente pentru a cunoaște mai bine munca mea vizitând galeria mea de pe site.

Intrați în contact pentru o discuție despre proiectul dvs. , sau de ce nu doar să spuneți buna ziua !

Ana

Ana Stan Photography